Salade de poivrons verts

Salade de poivrons verts

Ingrédients

– 5 poivrons verts bien charnus

– 2 càs d’huile d’olive ou d’argan

– 1 quartier de citron confit, découpé en dés

– 1 gousse d’ail hachée

– 1 càc de vinaigre

– Du sel

– Du cumin.

Préparation

Grillez les poivrons verts sur le feu de la gazinière ou au four. Débarrassez-les méticuleusement de leurs pelures, puis découpez-les en dés. Placez-les dans un saladier et assaisonnez de vinaigre, d’ail, de citron confit, d’huile, de cumin et de sel. Mélangez et, avant de servir, transvasez cette délicieuse salade dans des petites assiettes.

Mariem Bennani

Voir aussi

Briwates aux œufs et à la cannelle

Ingrédients – 500 g de feuilles à pastillaPour seller les briwates, délayer dans un bol …

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ce site utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies. En savoir plus.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.